onsdag 5 december 2012

Ett himla tjat..

..om det här "extrema vädret"/"snöovädret". Löjligt. Det har kommit en del snö idag, i hyfsat lugnt tempo och med minimal vind, ändå stannar kollektivtrafiken upp. På väg hem från Liljeholmen idag , eller förlåt, när jag & Ruben skulle ta oss hem, insåg vi att all busstrafik var inställd. Surprise surprise, tänker inte ens redogöra för det löjliga i det här påstådda "extremvädret".

Nåväl. Tvärbanan till Gröndal gick så vi fick gå därifrån. Jag, Ruben i vagnen och en stor, tung matkasse. Så känner jag en hand på min axel, det är min granne från huset bredvid. Hon lånar ut en av sina vantar till mig och hjälper mig att bära mina kassar och agerar även draghjälp åt vagnen på sina ställen, hela vägen hem. Hur fint var inte det?! Jag börjar älska vår lilla udde.

Hur det var att promenera i snön med barnvagn? Lite bökigt att behöva dra vagnen efter sig men helt okej. Det är inte så kallt ute idag, det blåste nästan ingenting och det snöade inte småspik/isbitar som det kan göra ibland. Så, mungiporna förblir uppe vid öronen idag med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ah vad härligt med fina grannar:) Enligt tidningar så är det kaos i Sthlm ! Här i Sala är det verkligen oväder . Ha det mysigt med barnen puss

Karin N sa...

borde man köpa till en liten plogningsdel till vagnen på vintern?

Husmusen sa...

Haha det vore nåt, det finns faktiskt små miniskidor som man kan spänna fast under framhjulen för en 500ing :). Oftast går det bra med vagn dock, en reder det mesta själv.

Skicka en kommentar