måndag 7 november 2011

höll på att glömma.

Jag vet att du är lite blyg av dig vad gäller att kommentera här på bloggen, du behöver inte vara det. Det är nämligen så att jag behöver tips på mysigt hotell på valfri ort (men helst i närheten av Stockholm). Det vore särskilt kul om du kanske har en svit att rekommendera?
Vi gifter ju oss i början av nästa år men eftersom barnen är så små kan vi inte åka på någon smekmånad. Vi har Yasuragi som förslag, kan det vara något tro?

Men du, jag hoppas att du inte blev besviken nu för att det inte kommit någon bröllopsinbjudan i brevlådan. Vi gifter oss borgerligt med endast några familjemedlemmar som vittnen. Kanske får vi ta den stora festen lite senare?

4 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.sandhamn.com/startpage.aspx?p=1

vonka sa...

men grattis!! Va kul! Vet inget bra ställe kring sthlm men slott och herrgårdar brukar ju vara himla fina och lyxiga. Har inte själv varit på ysuragi men har hört varierande kommentarer om det. Beror väl också på vad man gillar :-) Sundbyholms slott vet jag iaf är skitfint! :-)

Anonym sa...

Men å vad kul att ni ska gifta er! Grattis!!! Är oxå i giftas planerna men vi kan inte riktigt bestämma oss hur vi vill gifta oss. Hur gör ni? Blir de rådhuset? Finns många mysiga ställen att bo på. Vilken prisklass å stil vill ni ha?? Grattis än en gång. Kramar\ lollsan

Amelie sa...

Vad roligt! Ett hett tips för att åka bort nära Sthlm är Visby. Hur mysigt som helst och det finns en hel drös med fina hotell där (Wisby Hotell eller Medeltidshotellet t.ex.). Jättelätt att åka dit dessutom, bara tre timmar med färjan.

Skicka en kommentar